Кадър Ilya Varlamov  Руски представители на реда претърсиха дома на главния

...
Кадър Ilya Varlamov  Руски представители на реда претърсиха дома на главния
Коментари Харесай

В Русия обявиха журналист за външен враг и пратиха полиция в дома

Кадър Ilya Varlamov  

Руски представители на реда претърсиха дома на основния редактор на медията Инсайдър.

Това беше доказано от самия Роман Доброхотов. Журналистът беше разгласен за външен сътрудник.

Обвинен е в нелегално прекосяване на границата на страната. Това удостовери неговата адвокатка Юлия Кознецова, съобщи Факти.

Претърсени са няколко жилището. Това са неговият дом и домът на родителите му.

Неговият уебсайт беше разгласен за външен сътрудник през лятото. Медията разгласява разкрития за дейностите на държавното управление.

Доброхотов е водещ участник в правозащитни придвижвания.

Той разгневи Кремъл със своите следствия, в това число за отравянето на опозиционния политик Алексей Навални, разгласи, че управляващите са го оповестили за издирван.

Той сподели пред Ройтерс, че сега е отвън Русия и не желае да разкрие местоположението си. Той не е показал по какъв начин е напуснал Русия.

The Insider разгневи управляващите, като оказа помощ да се разпознават чиновници на специфичните служби, които съгласно него стоят зад отравянето на Навални през август предходната година. Кремъл отхвърля каквато и да е отговорност за разболяването на Навални.

Разследващият сайт е една от няколкото медии, които Русия тази година разгласи за " задграничен сътрудник ", означение, което носи отрицателни конотации от руско време, визира приходите от реклама и постанова условия за етикетиране на медиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР